Popis Je-li z našich zahrad a sadů úroda více než dobrá, přemýšlíme, jak sklizeň co nejlépe zužitkovat. Možnosti jsou různé a není divu, že člověka napadne – což si takhle vyrobit dobrý destilát, i když jen pro vlastní spotřebu? Pro všechny, kteří by chtěli správně porozumět pálení ovoce, zprostředkovává tato kniha uceleně a srozumitelně základní znalosti o ovocných druzích a přísadách, stejně jako o nezbytné fyzice, chemii a mikrobiologii. To umožňuje začátečníkům snadnější první kroky a zkušeným... Celý popis
Koupit za 225 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Pálíme ovoce
Doprava:
55 Kč
Skladem
192 Kč
Koupit za 192 Kč
Pálíme ovoce - Birgit Essich
Doprava:
29 Kč
Skladem
243 Kč
Koupit za 243 Kč
Pálíme ovoce
Doprava:
45 Kč
Skladem
250 Kč
Koupit za 250 Kč
Pálíme ovoce - Birgit Essich, Klaus Hagmann
Doprava:
49 Kč
Skladem
253 Kč
Koupit za 253 Kč
Euromedia Pálíme ovoce
Doprava:
49 Kč
Skladem
309 Kč
Koupit za 309 Kč
Popis
Popis
Je-li z našich zahrad a sadů úroda více než dobrá, přemýšlíme, jak sklizeň co nejlépe zužitkovat. Možnosti jsou různé a není divu, že člověka napadne – což si takhle vyrobit dobrý destilát, i když jen pro vlastní spotřebu? Pro všechny, kteří by chtěli správně porozumět pálení ovoce, zprostředkovává tato kniha uceleně a srozumitelně základní znalosti o ovocných druzích a přísadách, stejně jako o nezbytné fyzice, chemii a mikrobiologii. To umožňuje začátečníkům snadnější první kroky a zkušeným destilatérům informace o pozadí výroby a hodnocení kvalitních ovocných destilátů. Autoři mají dlouholeté zkušenosti zpraxe a výuky.
Kniha je v českém jazyce.
Je-li z našich zahrad a sadů úroda více než dobrá, přemýšlíme, jak sklizeň co nejlépe zužitkovat. Možnosti jsou různé a není divu, že člověka napadne – což si takhle vyrobit dobrý destilát, i když jen pro vlastní spotřebu? Pro všechny, kteří by chtěli správně porozumět pálení ovoce, zprostředkovává tato kniha uceleně a srozumitelně základní znalosti o ovocných druzích a přísadách, stejně jako o nezbytné fyzice, chemii a mikrobiologii. To umožňuje začátečníkům snadnější první kroky a zkušeným destilatérům informace o pozadí výroby a hodnocení kvalitních ovocných destilátů. Autoři mají dlouholeté zkušenosti zpraxe a výuky.
Kniha je v českém jazyce.
Parametry
Žánr | naučné |
Rok vydání | 2020 |
Nakladatelství | Víkend |
Autor | Birgit Essich, Klaus Hagmann |
Počet stran | 96 |
Výrobce | Víkend |
Vazba | Pevná bez přebalu lesklá |
Jazyk | české |
Váha | 325 gramů |
ISBN | 978-80-7433-282-1 |