Velké ocelové 3D otisky. Nudíte se? Kupte si medvídka mývala! Né, to opravdu nemusíte, stačí když budete mít po ruce 3D ocelové otisky. Můžete do nich otisknout, co vás napadne. Skvělý dárek k svátku narozeninám pro děti i dospělé i jako vánoční dárek. Třeba i pro kolegu na pracovní stůl. Tato hračka se skládá z malých kovových tyčinek, které po stlačení mění tvar. Je tedy jen na Vás, jaký tvar se rozhodnete předvést světu. Můžete obtisknout svůj obličej, ruku, chodidlo, v podstatě všechno, co Vás... Celý popis

Koupit za 259 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Velké ocelové 3D otisky. Nudíte se? Kupte si medvídka mývala! Né, to opravdu nemusíte, stačí když budete mít po ruce 3D ocelové otisky. Můžete do nich otisknout, co vás napadne.
Skvělý dárek k svátku narozeninám pro děti i dospělé i jako vánoční dárek. Třeba i pro kolegu na pracovní stůl.
Tato hračka se skládá z malých kovových tyčinek, které po stlačení mění tvar. Je tedy jen na Vás, jaký tvar se rozhodnete předvést světu. Můžete obtisknout svůj obličej, ruku, chodidlo, v podstatě všechno, co Vás napadne.
Pokud výtvor neskončil podle Vašich představ, není nic jednoduššího než destičku otočit, počkat, až se tyčinky vyrovnají, a začít celý tvůrčí proces znovu. Ocelové otisky jsou naprosto bezpečné, jelikož jsou všechny tyčinky zakulacené, nemůže tak dojít ke zranění.
Obsah balení 1x ocelové otisky - 3D obrazce.
Rozměry produktu: 17,5 x 12,7 x 3,7 cm
Materiál: Plast, kov
Výplň: měkké špendlíky s příjemným zakončením
Vhodné k opětovnému používání

hceProductCert.includeHceCss = 1;
hceProductCert.load();

hceProductCert.move();
Zobrazit více